Heb je eindelijk vrij en zoek je voor een leuke en spannende activiteit om te doen? Probeer eens een erotische workshop, bijvoorbeeld burlesque dansen. Dit zou elke vrouw een keer moeten hebben gedaan, we vertellen je waarom.

 

Wat is het?

Veel mensen verwarren burlesque dansen met een striptease, maar burlesque is veel meer dan dat. De dans heeft ook een komisch element, burlesque is bedoeld om het publiek onder andere te laten lachen. Het is een soort parodie en heeft dus niet alleen een erotische factor.

 

Uit je schulp

Burlesque dansen is een perfecte manier om meer zelfvertrouwen te krijgen. Vanaf het begin zijn er burlesque dansers in alle soorten en maten te vinden: dik, dun, groot en klein. Er zijn zelfs een aantal  mannelijke dansers te vinden. Het geeft iedereen de kans om te werken aan zelfvertrouwen, misschien juist wel als je minder in de spotlight wilt staan.

 

Laat je zien

Burlesque dansen kan je helpen om je eigen seksuele kant te ontdekken. Het geeft je de kans om je fysiek en mentaal te uiten naar het publiek. Kies een mooie set lingerie of een prachtig korset en promoot jezelf. De kans is groot dat je er veel profijt en plezier van zult hebben in je privé leven. Wanneer je eenmalig voor een vreemd publiek hebt gedanst, is de drempel om iets in je eigen slaapkamer te doen een stuk lager. Laat je zelfvertrouwen groeien en laat zien hoe sexy je bent!

 

Creativiteit

Door het open karakter van burlesque is eigenlijk alles mogelijk op het podium. Zowel qua performance, de kleding als de make up heb je een eindeloos aantal opties. Kies een combinatie waarbij je zelf het idee hebt dat je het beste naar voren komt. Laat je creativiteit de vrije loop en wie weet waarmee je op het podium verschijnt.

 

Fysieke inspanning

Net als veel andere dansen is burlesque vrij inspannend. Je bent namelijk altijd in beweging. Je werkt aan de uithoudingsvermogen en traint tegelijkertijd de spieren in je benen. Ook zal je balans verbeteren, doordat je soms evenwicht moeten zoeken op een stoel op een enkel been. Ook als je een creatieve manier van sporten zoekt is burlesque dus zeker het overwegen waard. En laat deze vorm van entertainment er nu net voor zorgen dat je je vrouwelijkheid kan uiten.

 

Deze vakantie nog aan de slag met een erotische workshop? Bij Showtime Agency heb je ruime keuze aan erotisch entertainment.