Naar het buitenland gaan is erg leuk, maar het hoeft natuurlijk niet altijd. Vakantievieren in eigen land kan net zo leuk zijn! Daarnaast bespaar je hierdoor vaak flink op de reiskosten. Nederland kent  vele mooie plaatsen en leuke activiteiten, die je nog kunt gaan ontdekken! 

Slapen in een Spa hotel

Vakantie is voor veel mensen de tijd om ultiem te ontspannen en even nergens aan hoeven te denken. Om de vakantie nog meer ontspannen te maken is het boeken van een kamer in een spa hotel natuurlijk ideaal. Ga bijvoorbeeld eens langs bij Spa Zuiver in Amsterdam. Kom volledig tot rust in alle sauna’s en baden en klim daarna lekker je bedje in. Naast je bezoekjes aan de prachtige sauna, kun je uiteraard ook onze hoofdstad in! Waar je kunt shoppen, kunt wandelen en heerlijk kunt eten. 

Een rondreis in Nederland

Als je een huisje of hotel boekt in Nederland betekent dit niet dat je alleen maar in dat ene huisje of hotel moet blijven slapen. Ook in Nederland kun je een leuke rondreis samenstellen, waarbij je langs verschillende plaatsen gaat, de omgeving ontdekt en natuurlijk blijft overnachten. Je kan de vakantie zo lang maken als je zelf wilt en je budget het toelaat!  

Ga naar een vakantiepark 

Iedereen is wel bekend met de bungalowparken, deze vind je natuurlijk niet alleen in Nederland, maar dat maakt het niet minder leuk. Als je een huisje boekt op een bungalowpark ben je er lekker tussenuit en kunnen de kinderen losgaan in de speeltuin op het park en mee met het animatieteam. Zelf kun je uiteraard ook lekker in het zonnetje zitten of een duik nemen in het zwembad. Je hebt dan bijna niet door dat je nog gewoon in Nederland bent!

Slaap bij een pretpark

Naast bungalowparken kun je bij verschillende pretparken in Nederland overnachtingen boeken in combinatie met het bezoek aan het pretpark van een of meerdere dagen. Doordat je de overnachting(en) en je dagbesteding al hebt betaald, weet je meteen waar je aan toe bent. Zo hoef je alleen nog maar te bedenken wat jullie gaan eten.