Terwijl we blijven worstelen met de COVID-19 pandemie kan het een uitdaging zijn om leuke en creatieve ideeën te vinden voor een date night met je partner. In deze tijd van stress, chaos en onzekerheid is het belangrijk om te ontspannen en plezier te beleven. In deze blog lees je een aantal ideeën voor een coronaproof date night. 

Spelletjesavond

Zijn jij en je partner in voor een beetje gezonde competitie? Probeer dan een spelletjesavond. Haal een aantal van je favoriete spellen naar voor of bestel een paar nieuwe. Leg jullie telefoons weg, haal lekkere hapjes en drankjes, bedenk een leuke prijs voor de winnaar en heb alle aandacht voor elkaar. 

Openluchtbioscoop

Veel stellen vinden het heerlijk om met elkaar te knuffelen terwijl ze naar hun favoriete film kijken. Als je elke avond Netflix zit te kijken vanaf de bank en dingen een beetje wilt veranderen, maak dan een openluchtbioscoop. Gebruik bijvoorbeeld een beamer om een leuke film te projecteren op een kale muur in de tuin. Je zou lichtjes kunnen ophangen voor een romantische sfeer. Leg dikke dekens en kussen neer zodat jullie samen onder de sterren kunnen kruipen. 

Romantisch diner

Maak ruimte in je huis voor een romantisch diner. Kleed de tafel aan met een mooi tafelkleed, kaarsen en misschien een mooie bos bloemen. Trek daarna ook zelf je mooiste outfit aan, net alsof je echt naar een chic restaurant gaat. Het idee is om een privé en romantische eetervaring te creëren. Haal eten af van je favoriete restaurant, je kunt bijvoorbeeld sushi bestellen in Utrecht Leidsche Rijn. Zo steun je ook nog eens de horeca. 

Schilderen

Wees creatief en hou een schilder avond waarbij jullie elkaar gaan schilderen of samen werken aan een mooi en groot kunstwerk. Zet een lekker muziekje op, haal wederom lekkere hapjes en een drankje. Een gezellige avond is gegarandeerd!